CMD (Concentrated Mineral Drops) Kesihatan Kelangsingan

Salam Semua,

Saya adalah agen sah Natural Mineral - CMD (Concentrated Mineral Drops)

Sapa-sapa yang mahukan CMD untuk:
***kesihatan
***mengurangkan berat badan
***menjana pendapatan

boleh la hubungi saya. 

Saya sendiri testimoni yang berjaya turunkan berat badan dengan mengamalkan CMD ni.
Bawah ini adalah testimoni saya dan isteri saya sendiri.





Jika anda membeli dengan saya, saya boleh guide anda semua tips yang saya ada.
InsyaAllah kita akan kurus bersama-sama.

Tak kenal maka tak cinta, hello-hello saya untuk pertanyaan lanjut. 
Contact Amirul : 012-6041896


Price: RM 178 termasuk keahlian


***Pamplet dibawah tidak termasuk harga selepas GST***






ASSALAMUALAIKUM




17 February 2016: PERHATIAN SEMUA. BUAT SEMENTARA WAKTU PIHAK KAMI MASIH BELUM RESTOCK PELIKAT/BATIK PANTS. INSYAALLAH APABILA KAMI SUDAH RESTOCK, KAMI AKAN UPDATE DI DALAM BLOG INI DENGAN KADAR YANG SEGERA.  -TERIMA KASIH KERANA MEMBELI BERSAMA KAMI-

Saya adalah salah seorang daripada ejen sah Pelikat Pants Afdlin Shauki. Pelikat Pants READY STOCK area Klang/ Banting. Pelbagai saiz S, M, L dan XL

Halo Halo Saya
Untuk sebarang pertanyaan atau keterangan lanjut, silalah call/ sms/ wechat/ whatsapp melalui no.phone ini 012-6041896. Atau email masyghul84[at]yahoo.com

Ukuran Saiz
Size S : 25' - 30'
Size M : 31' - 40'
Size L : 41' - 50'
Size XL : 51' - 60'

Harga Jualan
Sehelai RM75, Pos Semenanjung + RM7 sehelai, COD Klang
Untuk Pelikat Limited Edition, boleh PM untuk harga terbaik


ლ ❧ ❦ ❥ ❣ ღ ♥ ♡ ❤ PASTIKAN YANG ORIGINAL ❤ ♡ ♥ ღ ❣ ❥ ❦ ❧ ლ

Tracking Number Customer

Tracking Number:
LM10 - EF207048989MY - Grik Perak - Received
PM18 - EF207049278MY - Puchong - Received
PM29 - EF207049264MY - Subang - Received
PL39E - EF207049247MY - Raub Pahang -  Received
PS11E - EF207049233MY - Seri Manjung Perak - Received
PS22 - EF207049220MY - Pantai Remis Perak - Received
PL30 - EF207049216MY - Cheras - Received
PM31 - EF207049176MY - Ipoh - Received
PM32 & BS05 - EF207049202MY - Ampang - Received
PS21 - EF207049193MY - Sitiawan - Received
PM36 - EF207049180MY - Kuantan - Received
PM33 & PM06 - EF207049162MY - Bintulu Sarawak - Received
BM07 & PL30 - EF207049159MY - Temerloh - Received
PM55 - EF207049043MY - Bukit Mertajam - Received
PM43E - EF207049030MY - Raub Pahang - Received
PL41 - EF207049026MY - Banting - Received
PM56 & PM51 - EF207049012MY - Pontian Johor - Received
PM57, PM39E & BL05 - EF207049145MY - Ampang - Received
PM44 & PM46 - EF207049131MY - Ipoh - Received
PS26E - EF207049128MY - Pulau Pinang - Received
PS27E & BS08 - EF207049114MY - Gombak - Received
PM48, BS04, PM41E & BL06 - EF207049105MY - Sitiawan - Received
PM52 - EF207049091MY - Kemaman Terengganu - Received
PM61 - EF207049088MY - Banting - Received
PXL06 & PXL10 - EF286826652MY - Subang - Received
PS34 & BL04 - EF286826666MY - Muar Johor - Received
PL44 & PL45 - EF207049065MY - Kemaman Terengganu - Received
PM62 - EF286826670MY - Malim Nawar Perak - Received
PM59 - EF20704907MY - Jempol N9 - Received
PL38E, PL48E & BL07Y - EF286826935 - Nabawan Sabah - Received
PL42 - EF286826887 - Kuala Selangor - Received
PS38 - EF286826927MY - Ipoh - Received
PS48 - EF286826913MY - Melaka - Received
PXL11 - EF286826873MY - Kuala Terengganu - Received
PL49 & PL54 - EF286359575MY - Taiping - Received
PXL14 - EF286359650MY - JB - Received
BS13, BS15, BM10, BM14 & PS39 - EF286359632MY - Manjung - Received
PL30 & BM09 - EF286359646MY - Pantai Dalam - Received
PXL15 - EF286359615MY - Pasir Gudang - Received
PXL13 - EF286359629MY - PJ - Received
PS49 - EF286826683MY - Ipoh - Received
PL47E - EF286826895MY - Kuala Selangor - Received
PL52 - EF286359601MY - Kulim - Received
PL61 & PKM07 -EF395856902MY -Nibong Tebal -Received
PL64 & PL63 - EF395856880MY - Cyberjaya - Received
PM76 - EF286826697MY - Kulim - Received
BM08 & BM17 - EF599595142MY - Durian Tunggal Melaka - Received 
PM84 - EF599595010MY -Durian Tunggal Melaka - Received 
PL65 & PL72 - EF599595023MY - Parit Buntar - Received 

GiveAway Contest MasyghulOnline: Pelikat Pants

Assalamualaikum semua. Hari ini saya akan buat Contest untuk anda semua. Ini adalah Contest pertama daripada saya. Contest ini adalah bertujuan untuk memperkenalkan "Masyghul Online" kepada rakan-rakan blogger. Buat masa kini, Masyghul Online sedang mempromosi dan memperkenalkan produk Pelikat Pants, Batik Pants dan Pelikat Kids berjenama B.O.B yang dipopularkan oleh Afdlin Shauki. Semoga anda berjaya!

Syarat-syarat penyertaan, senarai hadiah dan senarai peserta adalah seperti di bawah.

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog saya ni terlebih dahulu. Sesiapa yang dah Follow boleh ke syarat yang berikutnya.

2. Buat satu entri yang bertajuk "GiveAway Contest MasyghulOnline: Pelikat Pants" di blog anda.

3. Letak gambar Banner seperti dibawah ini ke dalam entri tersebut.


4. Link kan gambar Banner tadi ke entri ini (masyghulonline.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html)

5. Lengkapkan slogan di bawah ini dengan tidak melebihi 100 patah perkataan.
    "Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana ............"

6. Tinggalkan link entri penyertaan anda itu di dalam ruangan komen entri ini sahaja.


HADIAH!!
Seorang Pemenang Hadiah UTAMA boleh memilih mana-mana salah 1 sama ada "Pelikat Pants" atau "Batik Pants" yang digemari yang terdapat ni dalam blog ini sahaja. *selagi stock masih ada.


Dan 3 Pemenang Hadiah Sampingan bakal memenangi sebuah Thumb Drive bersaiz 8GB.

3 x Pemenang

Tarikh tutup contest ini adalah pada Selasa, 8 Julai 2014. Tepat pada 11.59 malam.

Senarai peserta:
1. Norma NML
2. Karimah Zulkafali
3. azman Arsad
4. nor nazliana
5. Cikdelima merah
6. Aisha Fauzi
7. Farrah MF
8. Yana Nana
9. Syuhada Salleh
10. suzanne
11. Yatie
12. Muhammad Khairuddin Lim
13. remaja comot
14. MyCherita
15. CXopportunities
16. Siti Aisyah
17. PiSCes Za
18. kenny977world
19. Cik Iput
20. Dhiya Afraa Bella
21. Mommy Adam Anis
22. Yumida Huda
23. PakcikLie PCL
24. Engku Muzahadin
25. Husna Izzati
26. Fiqa Nsz
27. Nur Hanan Aqilah
28. Adam Faiz
29. krung krungx
30. Queen Contest
31. Azlan
32. Nadhirah
33. husna zahidi

Pemenang berdasarkan ciri-ciri yang memenuhi kesemua syarat-syarat yang telah ditetapkan dan slogan yang paling kreatif. Pemenang akan diumumkan pada 15 Julai 2014.

********************************************************************************
Senarai Pemenang

Alhamdulillah dan terima kasih kepada rakan blogger yang sudi menyertai Contest pertama daripada kami yang tidak seberapa ini. Seperti yang kami janji, hari ini, kami akan mengumumkan senarai pemenang berdasarkan slogan yang paling kreatif :)

PEMENANG UTAMA
Jatuh kepada ------>>>> Farrah MF <<<<------- TAHNIAH!!
Kami sebulat suara berpendapat bahawa slogan ini adalah yang terbaik dan paling kreatif semasa pertama kali kami membacanya.. Tahniah sekali lagi.
"Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana hajat nak memilikinya memang dah tersemai lama. Teringin sangat nak ada sepasang untuk diri sendiri. Buat dipakai ke sana ke mari. Selama ni memang berniat nak beli, tapi sentiasa ada keperluan lain yang perlu didahului. Impian pelikat pants terpaksa tolak tepi. Nak juga rasa 'trendy', pakai seluar ala-ala dari Turki dengan sentuhan budaya sendiri. Moga-moga ada rezeki, menang pelikat pants yang 'stylo' berseni, nama yang segah dan setanding kualiti."

3 Pemenang Sampingan

Pertama jatuh kepada --> Azlan <-- tahniah!
Slogan berunsur dan bercirikan islamik tepat dengan motif utama pelikat/batik pants ini diperkenalkan.
"Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana saya ingin merasai pengalaman hebat memakai pelikat pants. Saya suka dengan rekabentuk ekslusifnya yang memenuhi citarasa semua tidak kira tua atau muda. Ia mudah dibawa bersolat kerana potongan pelikat pants adalah melebihi pergelangan buku lali kaki dan amat memudahkan jika membonceng motorsikal disebabkan rekabentuknya yang longgar dan tidak ketat. Ia juga sesuai untuk muslimah kerana potongan rekabentuknya tidak menampakkan susuk tubuh yang ketat dan sesuai dipakai di mana-mana majlis secara santai."

Kedua jatuh kepada --> Husna Izzati <-- tahniah!
Slogan berunsurkan pemakaian warisan turun temurun tepat dengan motif utama pelikat/batik pants ini diperkenalkan.
"Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana saya memang dah lama teringin untuk memiliki sepasang pelikat pants. reke bentuk yang unik dah kreatif membuatkan semua orang ingin memilikinya. ditambah pula gabungan dengan idea-idea kreatif menjadikan peikt pans ini dimodenkan era masa kini. Bagi saya design kain batik yang telah direkabentuk menjadi seluar dapat menarik minat ramai dengan gabungan warna-warna yg menarik menampilkan elemen-elemen warna segar. ia nya juga membuatkan anak2 muda seperti saya tertarik dengan reka bentuk pelikat pants ini. seperti yang kita tahu negara malaysia juga terkenal dengan keunikan batik, ianya juga akan menarik minat pelancong dan tak akan membuat kan warisan batik turun temurun ini dilupakan begitu sahaja."

Ketiga jatuh kepada --> Norma NML <-- tahniah!
Slogan berunsur keselesaan dan pelbagai kegunaan sama ada beribadah/beriadah  tepat dengan motif utama pelikat/batik pants ini diperkenalkan. Kerana agak ramai yang menggunakan slogan serupa ini, kami memilih peserta pertama sebagai pemenangnya.
"" Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana teringin nak tengok suami kesayangan saya pakai Pelikat pants ni. Design yang menarik dan besar pasti memberi dia keselesaan bila-bila masa memakainya samada bersolat, tidur atau bersantai. Nampak klasik dan unik pasti dia akan menyukainya."

Tahniah sekali lagi kepada para pemenang. Semoga berjumpa lagi. Kepada yang tidak berjaya, jangan hampa dan kecewa, inshaAllah next Contest kami akan menjemput anda untuk menyertainya.

p/s: Dapatkan pelikat/batik pants B.O.B by Afdlin Shauki dekat saya. Hubungi 012-6041896. Pastikan yang Original!

********************************************************************************
* Segala pengeposan hadiah adalah beralamat Malaysia sahaja.
* Hadiah yang tidak dituntut selepas 3 minggu akan di kira hangus.
* Sila kemukakan alamat email anda diruangan komen sekiranya anda telah diumumkan sebagai salah seorang pemenang.

* Pihak kami akan menghubungi anda untuk alamat pengeposan melalui email sahaja. Email kami adalah : masyghul84[at]gmail.com     
* Pihak kami tidak akan bertanggungjawap sekiranya berlaku kehilangan/kerosakkan semasa pengeposan. Pihak kami akan memberi tracking number sebagai bukti pengeposan telah dilakukan.

SOLD OUT ITEMS

Alhamdulillah banyak
Pelikatpants n
Batikpants yang suda terjual sejak first batch lagi. TERIMA KASIH tak terhingga kepada kawan-kawan yang sudi support business ni juga customer2 yg sudi melayari n beli dari blog ni. Really appreciate it (^_^) InsyaAllah akan ada stok baru dengan
Pelikatkids pelbagai saiz pulak xlama lagi. TUNGGU~~



SOLD OUT 2ND BATCH! Thanks for the SUPPORT!


SOLD OUT 3RD BATCH!




Bayu Homestay Kampung Sijangkang



Homestay Teres 1 Tingkat untuk disewa.
Terdapat 3 bilik tidur dan 2 bilik air
Bilik utama dan ruang tamu dilengkapi penghawa dingin
TV
Parking muat 2 buah kereta
Kemudahan seperti peti ais, mesin basuh, dapur disediakan.
Lokasi di Batu 7 Jalan Mawar Kampung Sijangkang Telok Panglima Garang Selangor

Sewa RM200 sehari

Akses:
6km ke Lebuhraya Kesas
6.5km ke Pekan Telok Panglima Garang
7.5km ke Jusco Bukit Tinggi Klang

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Puan Jee:
0182175547
0122562517